www.tonkli.com | Dominikanska republika
51635
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-51635,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.15, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Sinonim za eksotiko in brezbrižnost.

Dominikanska republika

Dominikanska republika

Dominikanska Republika na zahodu meji na Haiti, na severu na Atlantik, na vzhodu in jugu pa na Karibsko morje. Dominikanska republika je rajski predel Karibov za počitnice s španskim navdihom, in ritmi bachate in zanimivo zgodovino. Tropska vegetacija, bleščeče bele in zlatorumene peščene plaže, kristalno čisto, turkizno modro morje, koralni grebeni, tihi zalivi, visoke gorske verige – v Dominikanski republiki doživite ljubezen na prvi pogled.Ponavadi je čisto črna…  stopimo stran od resorjev in doživimo več kot pričakujete. Dežela tisočerih nasmehov in pozitivne energije …

Na pot vzemite 1050 eurov (za prevoze, hrano in prenočišča). Avionska karta bo organizirana v sodelovanju s Turistučno agencijo A&B turizem, Ljubljana. Dodatne informacije na telefonski številki 031 850 639.

 

Prijava

Vse informacije v zvezi s potovanji in stanji odhodov dobite na gsm: 031 850 639 ali mailu: dejan@tonkli.com

 

Transferji

Letalski prevozi in transferji organizirani v sodelovanju z agencijo: A&B Turizem.
Dominikanska republika

 

1. dan

SLOVENIJA – LETALIŠČE – PUNTA CANA ALI SANTO DOMINGO                                              
Odhod iz Ljubljane proti letališču. Po večurnem letu pristanemo na letališču v Dominikanski republiki. Po mejnih formalnosti se odpravimo v bližje mesto Higuey. Nastanitvi v hotelu,  sledi okušanje nočnega življenja.

 

2. dan

HIGUEY – PUNTA CANA
Ta dan je namenjen privajanju časovni razliki, ki znaša 6 ur minus. Ne bomo ga presedeli. Odpravimo se proti Punta Cani, kjer si ogledamo znamenite plaže in turistične resorje. Možno je tudi plavanje z delfini. Zvečer povratek v Higuey. Zvečer v objemu domačink zaplešemo tradicionalni nočni ples bachato.
3. dan HIGUEY -SABANA DE LA MAR- SABANA
Zjutraj se odpeljemo  s pic ap taksijem na pot skozi plantaže sladkornega trsa proti ribiškemu mestecu Sabana de la mar. Na poti se ustavimo na kakšnem pivu ali koktejlu. V Sabani se vkrcamo na luxsuzni trajekt, s katerim odplujemo proti Samana. Sledi namestitev v hotelu.

 

4. dan

SAMANA – LAS GELERAS
Zjutraj se odpeljemo na plažo Las Geleras. Na poti se ustavimo še na Playi Diablo. Ta dan je namenjen čofotanju v morju in koktejlu pina colada. Zvečer povratek v Sabano in odhod na žur v Car Wash.

 

5. dan

SAMANA – LOS HAITISIES
S čolnom se odpravimo preko zaliva Saban na dnevni izlet v nacionalni park Los Haitises, kjer si ogledamo jamo Cano Hondo. Za konec odplujemo skozi mangrov gozd. V popoldanskih urah povratek v hotel. Na sproščanje nas-vas bodo ponovno vabili v Car Wash.

 

6. dan

SAMANA – PLAYA RINCON
Ta dan je namenjen prekrasni plaži Playa Rincon, ki je težko dostopna in še neodkrita za turiste. V popoldanskih urah povratek v Sabano. Zvečer pa, saj veste, da vabi Car Wash.

 

7. dan

SABANA – LAS CASKADAS DEL LIMON – SABANA
Dopoldan se odpeljemo proti slapu del Limon. Del poti bomo obrali kar peš. Tako boste spoznali pravo vaško življenje. Pri slapu se lahko osvežimo. Seveda, po želji. Tisti, ki pa tega ne bomo počeli, bomo klepetali ob koktejlih. V popoldanskih urah povratek v Sabano.

 

8. dan

SABANA – CAYO LEVANTADO
Zgodaj zjutraj se odpravimo proti pristanišču, kjer se vkrcamo na majhne čolne in odplujemo proti rajskemu otoku z imenom Cajo Leventado. Na njem preživimo ves dan in se namakamo v karibskem morju. Zvečer povratek nazaj v Sabano

 

9. dan

SABANA – LAS TERENAS
Zgodaj zjutraj se odpeljemo v Las Terenas, kjer so najlepše plaže in baje najdaljše. Tukaj preživimo dneve zelo dopustniško in žurersko. Spoznavamo lahko nočno življenje in lokalne lepote.

 

10. dan

LAS TERENAS
Za vse tiste, ki bodo naveličani poležavanja na plaži, je ta dan je namenjen nekaj urnem pohodu po plažah Las Terenas. Ogledamo si tudi luxsuzen predel Playa Bonita. Na poti se bomo ustavili pri domačinih. Popoldan povratek v hotel.

 

11. dan

LAS TERENA – LA ROMANA
Dopoldan se odpeljemo na drugo stran otoka, proti La Romani. Popoldan prispemo v La Romano in se nastanimo v hotel. Sledi kratek ogled mesta. Zvečer kot vedno na žur.

 

12. dan

LA ROMANA – BAYA HIBE – SAONA
Zjutraj se odpeljemo do Baya Hibe, kjer se vkrcamo na čoln in odplujemo na najlepši otok v Dominikanski republiki – Saona – in ves dan preživimo njem. Na poti iz otoka se ustavimo še na predelu pisina natural (naravni bazen). Plitko karibsko morje, po mojem. Zvečer povratek v La Romano

 

13. dan

LA ROMANA – PLAYA CALETA
Dopoldan se odpeljemo na lokalno plažo, na katero prihajajo samo domačini in domačinkeeeee. Zagotovo žurerska scena. Popoldan povratek v hotel.

 

14. dan

LA ROMANA – LETALIŠČE
Ta dan ni potrebno podrobno opisovati. Vemo, da je namenjen odhodu v prelepo domovino.

Datum

19 september, 2018

Kategorija

PROGRAMI