www.tonkli.com | FILIPINI
51636
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-51636,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.15, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Dežela tisočerih otokov

FILIPINI

FILIPINI

Filipini po domače

 

Filipini – cvetoča dežela razigranih otočkov je kot riž, ki pleza iznad blatnega dna, bleščeča v svojem sijajau filipini so dragulj jugovzhodne Azije, kjer na svoj račun pridejo ljubitelji narave, ljudi in kulture, kot tudi ljubitelji tropskih plaž in podvodnega sveta, kjer komaj še kakšna riba plava. Tudi ljubezni želnji pridejo na svoj račun….. in veliko masaž… in še kaj se bo našlo

Prijava

Vse informacije v zvezi s potovanji in stanji odhodov dobite na gsm: 031 850 639 ali mailu: dejan@tonkli.com

 

Transferji

Letalski prevozi in transferji organizirani v sodelovanju z agencijo: A&B Turizem.

 

1. dan

Slovenija – letališče – Manila
Odhod proti letališču in nato polet proti Manili, glavnemu mestu Filipinov.  Pozno ponoči prispemo v hotel, sledi namestitev v hotelu in počitek.
2. dan

MANILA – BANAUE
Zgodaj zjutraj se z lokalnim avtobusom odpeljemo proti mestu Banaue. Pozno popoldne prispemo v mesto, sledi nastanitev v hotelu in kratek ogled mesta ter že prva el clasico filipinska večerja.
3. dan

BANAUE
Zjutraj se odpeljemo  z lokalnim triciklom na ogled riževih teras,  vklesanih in zgrajenih v strmih pobočjih Banaua. Popoldan povratek nazaj v mesto. Sledi pozno kosilo.
4. dan

BANAUE – MANILA
Dan bo prost za individualne oglede,  zvečer se odpeljemo v Manilo, kamor prispemo v zgodnjih jutranjih urah.
5. dan

MANILA – CEBU – BOHOL
V dopoldanskih urah lovimo polet proti Cebuju. Po pristanku se vkrcamo na trajekt za Bohol. Po plovbi sledi še nekoliko vožnje z avtobusom in končno prispemo v znano popotniško letovišče. Sledi namestitev v hotelu in večerno rajanje.
6. dan

BOHOL – OTOK PANGLAO
Dan je namenjen sproščanju in uživanju na otoku Panglao. Na otok se odpravimo v dopoldanskih urah. Vrnitev popoldan in zatem prosto.
BOHOL
V jutranjih urah se odpravimo na celodnevni potep po  otoku. Ogledamo si čokoladne hribe in rezervat malih opic, najmanjše primate na svetu, na hitro pa tudi neke vrste pragozd. Zagotovo nas zvabi k ogledu še katera izmed tamkajšnjih številnih znamenitosti.

 

7. dan

BOHOL – CAMIGUIN
V dopoldanskih urah se odpravimo proti pristanišču in se vkrcamo na trajekt za otok Caminguin, ki je popotnikom še dokaj neznan. Pozno popoldne prispemo na otok, kjer se
najprej namestimo v hotelu.

 

8. dan

CAMIGUIN
Po zajtrku se odpravimo na celodnevno potovanje z motorji po otoku. Prvi cilj je rajski otok  Magsayay, ki je pravi raj na zemlji in vsekakor vreden ogleda. Odpeljemo se do slapa,  ob  katerem se zbirajo in uživajo domačini.

 

9. dan

CAMIGUIN
Dopoldne bo namenjeno za oglede in postopanje po otoku, v popoldanskih urah pa odplujemo na Beli peščeni otok.

 

10. dan

CAMIGUIN – CEBU – PALAWAN – EL NIDO
Zgodaj zjutraj se vkrcamo na letalo za Cebu, kjer presedemo in odletimo v Puerto Princeso. Po pristanku se odpeljemo v El Nido, kamor prispemo pozno zvečer.  Sledi namestitev v hotelu.

 

11. dan 

EL NIDO
Dan je namenjen raziskovanju mesta in sproščanju po napornem potovanju.

 

12. dan 

EL NIDO
S čolnom odplujemo med otoke, kjer so prekrasne osamljene plaže. Vrnitev v poznih popoldanskih urah.

 

13. dan

EL NIDO
Med številnimi otoki še ena vožnja s čolnom na izbrane otoke. Pozno popoldan vrnitev  v hotel.

 

14. dan

EL NIDO
Prosto za nakupe in sproščanje. Zvečer se z avtobusom odpravimo v Puerto Princeso. Nočna vožnja. Prispemo naslednji dan.

 

15. dan

PUERTNO PRINCESA – MANILA
Zjutraj se vkrcamo na letalo za Manilo. Po pristanku namestitev v hotelu in prosto.

 

16 .  dan

MANILA – SLOVENIJA
Dan, namenjen odhodu domov.
Kulturno društvo Milja Primorska 1, Šoštanj je vpisan(a) v davčnem registru pod številko 78335701.

Datum

19 september, 2018

Kategorija

PROGRAMI