AVANTURIST BODI POPOTNIK
TONKLI.COM - Društvo Milja

Koledar

Prijava

Vse informacije v zvezi s potovanji in stanji odhodov dobite na gsm: 031 850 639 ali mailu: dejan@tonkli.com

Transferji

Letalski prevozi in transferji organizirani v sodelovanju z agencijo: A&B Turizem.
 • Popotniški Egipt

  Egipt je dar Nila, je zibelka ene najstarejših civilizacij. Egipt niso samo piramide, je tudi Rdeče morje, ki je znano po čuovitem podvodnem svetu. Premore belo, črno ali kristalno puščavo.

  Na potepanju po Egiptu lahko občudujemo templje veliki Karnak, Abu Simbel, Dandera...

  Najbolj zabavni del popotovanja po Egiptu predstavlja ježe na oslovskih hrbtih v Dolino kraljev.

  Nil najlepše doživimo z jadranjem s starodavno feluko. Njena oblika se ni spremenila 4000 let.  

  več informacij
 • Kuba država v lasti bratov Castro

  Dežela, ki ji vladata brata Castro s trdo roko. Kjub temu premore Kuba, ki je biser karibskega morja, obilo veselja in zabave. Vozili se bomo s starimi vozili iz časov vaših mam, očetov, babic in dedkov. Čas na Kubi teče precej drugače kot smo-ste vajeni. Če še niste jedli dobrih jastogov, na Kubi jih zagotovo boste. Da ne pozabim na glasbo. V ritmih salse boste lahko uživali pozno v noč. 

  več informacij
 • Maroko

  Maroko je dežela, ki me vedno znova preseneča in navdihuje. Je dežela, ki premore veliko naravnih kontrastov, od zelenih ravnin do visokega Atlasa in puščave. Tu je ponoči več zvezd in še močneje sijejo kot kjerkoli drugje.  Ob berberskih bobnih se še bolj pomnožijo. Ne moremo mimo odlične maroške hrane in še česa. 

  več informacij
 • Sicilija in Eolski otoki več informacij
 • Dominikanska republika
  • september '18

  Dominikanska republika - otok sredi Karibskega morja. Je veliko več kot skupek turističnih naselij. Krasijo jo čudovite plaže in veseli ljudje. Premore veliko neodkritih kotičkov, ki še niso raziskani. Prav te si bomo ogledali. Na potepanju po otoku boste spoznali in doživeli pristno življenje domačinov. Zagotavljam vam, da vas Dominikanska ne bo pustila ravnodušne.

  več informacij
 • Kolumbija
  • oktober '18


  MarokoKolumbija, zakaj jo obiskati? Ker so se Kolumbijci sami odločili, da hočejo mir na ulicah. Zato ker boste videli najlepše zadnjice na svetu. Alije zadnjica prava ali zdravnikova pa je težko vprašanje. In z pogledom na mojstrovine FernandaBotera boste ugotovili, da je življenje sila lepo. Tudi z kakšnim kilogramom več. 

  več informacij
 • FILIPINI

  Filipini je dežela kjer je riž doma in se ga veliko poje. Ni samo to so tudi lepe naravne lepote, katere toplo priporočam, da doživite in vidite na preprost domač način kot to počnejo domačini.

  več informacij