AVANTURIST BODI POPOTNIK
TONKLI.COM - Društvo Milja

Termin

 • 15.09.2018
 • Cena

  Na pot vzemite 1050 eurov (za prevoze, hrano in prenočišča). Avionska karta bo organizirana v sodelovanju s Turistučno agencijo A&B turizem, Ljubljana. Dodatne informacije na telefonski številki 031 850 639.

  Prijava

  Vse informacije v zvezi s potovanji in stanji odhodov dobite na gsm: 031 850 639 ali mailu: dejan@tonkli.com

  Transferji

  Letalski prevozi in transferji organizirani v sodelovanju z agencijo: A&B Turizem.

  Dominikanska republika

   

  1. dan SLOVENIJA - LETALIŠČE - PUNTA CANA ALI SANTO DOMINGO                                              

  Odhod iz Ljubljane proti letališču. Po večurnem letu pristanemo na letališču v Dominikanski republiki. Po mejnih formalnosti se odpravimo v bližje mesto Higuey. Nastanitvi v hotelu,  sledi okušanje nočnega življenja.

   

  2. dan HIGUEY - PUNTA CANA
  Ta dan je namenjen privajanju časovni razliki, ki znaša 6 ur minus. Ne bomo ga presedeli. Odpravimo se proti Punta Cani, kjer si ogledamo znamenite plaže in turistične resorje. Možno je tudi plavanje z delfini. Zvečer povratek v Higuey. Zvečer v objemu domačink zaplešemo tradicionalni nočni ples bachato.
  3. dan HIGUEY -SABANA DE LA MAR- SABANA
  Zjutraj se odpeljemo  s pic ap taksijem na pot skozi plantaže sladkornega trsa proti ribiškemu mestecu Sabana de la mar. Na poti se ustavimo na kakšnem pivu ali koktejlu. V Sabani se vkrcamo na luxsuzni trajekt, s katerim odplujemo proti Samana. Sledi namestitev v hotelu.
   
  4. dan SAMANA - LAS GELERAS
  Zjutraj se odpeljemo na plažo Las Geleras. Na poti se ustavimo še na Playi Diablo. Ta dan je namenjen čofotanju v morju in koktejlu pina colada. Zvečer povratek v Sabano in odhod na žur v Car Wash.  

   

  5. dan SAMANA - LOS HAITISIESS čolnom se odpravimo preko zaliva Saban na dnevni izlet v nacionalni park Los Haitises, kjer si ogledamo jamo Cano Hondo. Za konec odplujemo skozi mangrov gozd. V popoldanskih urah povratek v hotel. Na sproščanje nas-vas bodo ponovno vabili v Car Wash.

   

  6. dan SAMANA - PLAYA RINCON

  Ta dan je namenjen prekrasni plaži Playa Rincon, ki je težko dostopna in še neodkrita za turiste. V popoldanskih urah povratek v Sabano. Zvečer pa, saj veste, da vabi Car Wash.
  7. dan SABANA - LAS CASKADAS DEL LIMON - SABANA
  Dopoldan se odpeljemo proti slapu del Limon. Del poti bomo obrali kar peš. Tako boste spoznali pravo vaško življenje. Pri slapu se lahko osvežimo. Seveda, po želji. Tisti, ki pa tega ne bomo počeli, bomo klepetali ob koktejlih. V popoldanskih urah povratek v Sabano.

  8. dan SABANA - CAYO LEVANTADO

  Zgodaj zjutraj se odpravimo proti pristanišču, kjer se vkrcamo na majhne čolne in odplujemo proti rajskemu otoku z imenom Cajo Leventado. Na njem preživimo ves dan in se namakamo v karibskem morju. Zvečer povratek nazaj v Sabano

   

  9. dan SABANA - LAS TERENAS
  Zgodaj zjutraj se odpeljemo v Las Terenas, kjer so najlepše plaže in baje najdaljše. Tukaj preživimo dneve zelo dopustniško in žurersko. Spoznavamo lahko nočno življenje in lokalne lepote.

   

  10. dan LAS TERENAS
  Za vse tiste, ki bodo naveličani poležavanja na plaži, je ta dan je namenjen nekaj urnem pohodu po plažah Las Terenas. Ogledamo si tudi luxsuzen predel Playa Bonita. Na poti se bomo ustavili pri domačinih. Popoldan povratek v hotel.

   

  11. dan LAS TERENA - LA ROMANA
  Dopoldan se odpeljemo na drugo stran otoka, proti La Romani. Popoldan prispemo v La Romano in se nastanimo v hotel. Sledi kratek ogled mesta. Zvečer kot vedno na žur.

   

  12. dan LA ROMANA - BAYA HIBE - SAONA                                                                                  

  Zjutraj se odpeljemo do Baya Hibe, kjer se vkrcamo na čoln in odplujemo na najlepši otok v Dominikanski republiki - Saona - in ves dan preživimo njem. Na poti iz otoka se ustavimo še na predelu pisina natural (naravni bazen). Plitko karibsko morje, po mojem. Zvečer povratek v La Romano

   
  13. dan LA ROMANA - PLAYA CALETA
  Dopoldan se odpeljemo na lokalno plažo, na katero prihajajo samo domačini in domačinkeeeee. Zagotovo žurerska scena. Popoldan povratek v hotel.
  14. dan LA ROMANA - LETALIŠČE
  Ta dan ni potrebno podrobno opisovati. Vemo, da je namenjen odhodu v prelepo domovino.