AVANTURIST BODI POPOTNIK
TONKLI.COM - Društvo Milja

Kdo sem?

Sem Dejan Tonkli – popotnik. Prepotoval sem že veliko držav, v katerih sem si pridobil veliko izkušenj; tako dobrih kot slabih. Oboje je sestavni element dobrega avanturističnega popotovanja. Na podlagi bogatih izkušenj in na podlagi pridobljenega znanja iz potovanj, že nekaj let ponujam zares drugačen način popotovanja in raziskovanja.Zakaj potovati z mano?

Navedel bom le nekaj razlogov:
 • ker so skupine male, do največ deset ljudi,
 • ker so potovanja z mano povsem drugačna od potovanj, ki jih ponujajo turistične agencije,
 • ker so moja potovanja cenovno zelo ugodna, …

 • Vsi tisti, ki ste bili kdaj v veliki skupini veste, da se je treba zelo prilagajat željam cele skupine. Kar marsikdaj ni vsem po godu. V malih skupinah se hitro spoprijateljimo in navežemo pristne stike, to pa doprinese fleksibilnost, kar je na avanturističnih potovanjih izrednega pomena (marsikdaj si ravno zaradi tega pogledamo še več, kot je na začrtani poti).

  Potovanja ponujam tudi za zaključene družbe - do sedem ljudi. Kaj je lepšega kot potovati v družbi svojih najboljših prijateljev, kjer se pretaka pozitivna energija in tako se še posebno doživi in občuti državo, po katerih se potuje.

  Ponujam že dobro vpeljane države in te so EGIPT, MAROKO, DOMINIKANSKA REPUBLIKA. Lahko pa z mano potujete še na KUBO, v JORDANIJO in SIRIJO.

  Komu so potovanja namenjena?

  Moja potovanja so namenjena tistim, z veliko dobre volje, tistim, ki želite videti kaj zares novega in drugačnega, tistim, ki ljubite avanture!

  Koledar

  Prijava

  Vse informacije v zvezi s potovanji in stanji odhodov dobite na gsm: 031 850 639 ali mailu: dejan@tonkli.com

  Transferji

  Letalski prevozi in transferji organizirani v sodelovanju z agencijo: A&B Turizem.