www.tonkli.com | dejan tonkli
Neka o meni in popotništvo
Colombija, Kolumbija, popotništvo, avanturizem, cocain, pablo escobar, medellin, cali
77
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-77,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.15, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Popotnik & avanturist

Kdo sem?

Sem Dejan Tonkli – popotnik. Prepotoval sem že veliko držav, v katerih sem si pridobil veliko izkušenj; tako dobrih kot slabih. Oboje je sestavni element dobrega avanturističnega popotovanja. Na podlagi bogatih izkušenj in na podlagi pridobljenega znanja iz potovanj, že nekaj let ponujam zares drugačen način popotovanja in raziskovanja.

Zakaj potovati z mano?

Navedel bom le nekaj razlogov:

  • ker so skupine male, do največ deset ljudi,
  • ker so potovanja z mano povsem drugačna od potovanj, ki jih ponujajo turistične agencije,
  • ker so moja potovanja cenovno zelo ugodna, …

Vsi tisti, ki ste bili kdaj v veliki skupini veste, da se je treba zelo prilagajat željam cele skupine. Kar marsikdaj ni vsem po godu. V malih skupinah se hitro spoprijateljimo in navežemo pristne stike, to pa doprinese fleksibilnost, kar je na avanturističnih potovanjih izrednega pomena (marsikdaj si ravno zaradi tega pogledamo še več, kot je na začrtani poti).

Potovanja ponujam tudi za zaključene družbe – do sedem ljudi. Kaj je lepšega kot potovati v družbi svojih najboljših prijateljev, kjer se pretaka pozitivna energija in tako se še posebno doživi in občuti državo, po katerih se potuje.

Ponujam že dobro vpeljane države in te so EGIPT, MAROKO, DOMINIKANSKA REPUBLIKA. Lahko pa z mano potujete še na KUBO, v JORDANIJO in SIRIJO. 

 

Komu so potovanja namenjena?

Moja potovanja so namenjena tistim, z veliko dobre volje, tistim, ki želite videti kaj zares novega in drugačnega, tistim, ki ljubite avanture!

746

tedensko posnetih fotografij

77

skupnih potovanj po svetu

521

popotnikov mi je doslej že zaupalo

Nekaj iz naših

POPOTOVANJ

  • 13 Nov Isla de Pascua

    Naj sanje postanejo resničnost!!!...

  • 06 Mar San Cipriano…. Kolumbija ali Colombia

    No one rejects, dislikes, or avoids pleasure itself, because it is pleasure, but because those who do not know how to pursue pleasure rationally encounter consequences that are extremely painful. Nor again is there anyone who loves or pursues or desires to obtain pain of itself. No one rejects, dislikes, or avoids pleasure itself, because it is pleasure, but because those who do not know how to pursue pleasure rationally encounter consequences that are extremely painful....